Pedodontie

Misiunea noastră este de a menține cel mai înalt standard de îngrijire dentară pediatrică și educație stomatologică atât pentru copii cât și pentru părinții lor într-un mediu distractiv, confortabil, plin de compasiune, potrivit pentru copii.

Imaginează-ți copilul încântat să meargă la stomatolog! La Clinica stomatologica Corident, acesta este genul de experiență pe care îl veți gasi!

Scopul nostru este ca fiecare copil să aibă o vizită dentară distractivă, educativă și pozitivă de la început până la sfârșit.

Ideea primei vizite este de a construi o relație de încredere cu copilul dvs., în timp ce puneți bazele pentru o viață întreagă de gingii și dinți sănătoși.

Vă recomandăm ca prima vizită să aibă loc la prima zi de naștere a copilului.

La această întâlnire, stomatologul și personalul se vor concentra pe cunoașterea copilului dumneavostra.

După adunarea unui istoric medical detaliat, vom efectua un examen oral complet și curățarea dentară adecvată vârstei.

Orice concluzii vor fi discutate și procedurile recomandate vor fi explicate în detaliu. În acest moment, vom răspunde la orice întrebare pe care o puteți avea. Împreună cu o examinare generală și curățare, vom discuta despre tehnicile de periaj, recomandări de fluor și obiceiuri alimentare sănătoase, adaptate nevoilor specifice ale copilului dumneavoastră.

Părinții sunt bineveniți și încurajați să își însoțească copilul în timpul examenului inițial. Aceasta ne oferă posibilitatea de a comunica direct cu dvs. despre sănătatea dentară a copilului dumneavoastră.

Dacă vizitele ulterioare sunt necesare, întotdeauna vom primi un părinte înapoi în cameră în timpul tratamentului, cu toate acestea, vă rugăm să vă asumați rolul de observator tăcut.

Aceasta ne permite să ne concentrăm 100% din atenția noastră asupra copilului dvs. și invers, creând mediul ideal pentru ca noi să începem să construim o relație sigură și confortabilă.

Rețineți că studiile au arătat copiilor cu vârsta de 3 ani și mai mari tind să se descurce mai bine atunci când sunt lăsați să experimenteze vizita lor independent și în îngrijirea unui personal stomatologic specializat.

 

Așteptăm cu nerăbdare să vă servim și să susținem sănătatea dentară pe termen lung a copilului dumneavoastră.

Pedodontie

Pedodontie

Client Fericit

„Niste oameni exceptionali de la care ai ce invata! Arta din toate punctele de vedere!”

Daniela Barlescu

Sibiu

Client Fericit

„Doctori de nota 10 cu o tegnologie foarte foarte dezvoltata. Recomad Corident tuturor oamenilor.”

Lavinia Varga

Sibiu

Client Fericit

„Sunt foarte multumit de aparatura si profesionalismul de care dau dovada. Recomand.”

Adrian Nicolae

Sibiu

Programeaza-te la o consultatie

Beneficiaza de solutii moderne de tratament si medici cu experienta.

Inscrie-te la newsletter

Call Now ButtonSuntem aici să te ajutăm