Regulament vouchere

Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promoţiei este S.C Corident PRO SRL. cu sediul în Sibiu, Str. Cristian nr. 18A, Judetul Sibiu, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr.J32/1674/2018, Cod de înregistrare fiscală 40189236, telefon: 0269 226 385, reprezentată prin Oprea Angelica, în calitate de administrator.
 

Art. 2. Drept de participare

La această promoție pot participa persoane fizice, având vârsta de cel puțin 18 ani la data desfășurării campaniei; pentru persoanele sub această vârstă este necesar acordul scris al părinților.
 

Art. 3. Procedura de participare la promoţie

Voucherele cu reducere suplimentară de 10% sunt utilizabile o singură dată per utilizator unic, în perioadă comunicată de valabilitate 04.11.2020 – 01.12.2021. Reducerea este oferită prin introducerea codului comunicat pe voucher în câmpul Aplica cuponul de pe magazinul online corident.ro.

Voucherele existente sunt: reducere10, complex10, stomatologie10, corident10, consultatie10.

Voucherul  cu reducerea suplimentară de 10% se aplică doar la manopera Consultatie Complexa din magazinul online Corident.ro.

Codul de reducere suplimentară poate fi folosit exclusiv în momentul plasării comenzii, acesta nu poate fi folosit pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Promoția se va desfășura conform informatiilor prezentate de angajatorii clinicii.  Promoţia are o perioadă limitată de valabilitate asa cum va fi comunicată atunci cand primiti cardul.

Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse.

Art. 4. Condiţii de validitate

Pentru ca o achiziție, pentru care se foloseşte  codul pentru reducerea suplimentară, să fie considerată validă, aceasta trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții:

a) Participanții să îndeplinească drepturile de participare de la art. 2 și art. 3;

b) Participanții să se înregistreze valid și să plaseze comenzile în perioada în care promoţia este activă.
 

Art. 5. Protecția datelor personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Participarea la promoție implică acceptul participanților ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de Corident.ro în scopul unor potențiale informări ulterioare din partea companiei noastre. Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți.

 La cererea scrisă a participantului, datată și semnată, expediată pe adresa sediului de lucru al Corident PRO SRL, organizatorul se obliga:

– să confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

– să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

– să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. 

Art. 6. Prevederi generale

ÎNTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA ȘI ÎNCETAREA CAMPANIEI

În orice moment, în cazul în care Organizatorul decide, prezenta Campanie poate fi întreruptă, modificată, suspendată sau poate încetată.

De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata Campaniei. Acest lucru va fi făcut public. Oricare dintre acțiunile mai sus menționate va fi adusă la cunoștință publicului prin publicarea pe website-ul www.corident.ro.

Prin înscrierea la prezenta promoție, participanții sunt de acord ca numele, adresa de e-mail si numarul de telefon indicat să fie folosite pentru comunicări ulterioare despre ofertele speciale ale corident.ro și pentru newsletterul corident.ro.

Call Now ButtonSuntem aici să te ajutăm