Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Corident PRO pune preț pe respectarea dreptulului la intimitate. În acest sens, vă asiguărm că nu vom folosi niciodată și sub nicio formă datele dumneavoastră de contact sau informațiile pe care ni le trimiteți în alte scopuri în afara scopului pentru care au fost trimise și nu le vom împărtăși niciodată unor terțe persoane sau companii.

COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI

Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma informatiile colectate din acest site. Datele dumneavoastre pot fi comunicate decat in cazul in care ne vor fi solicitate de dumneavoastra sau de autoritatile statului Roman prin mandat judiciar.

Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei in vederea furnizarii de curierat si servicii de plata bancara.

Toate aceste date colectate sunt pastrate pana cand utilizatorul cere ca acestea sa fie sterse.

Colectam informatii atunci cand ne furnizati personal prin: abonarea la newsletter, trimiteti feedback sau e-mail la adresa noastra sau achizitionati produse de pe acest site.

Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt:

  1. Datele de identitate (date la efectuarea unui contract, trimiterea unui e-mail sau abonarea la newsletter), istoricul de navigare pe site-ul nostru (daca ati dat accesul) si informatiile pe care ni le-ati trimis sau transmis din conversatiile cu operatorul nostru si mesajele trimise).
  2. A procesa solicitările și comenzile dvs. pentru pachete, produse, anumite servicii, informații sau caracteristici;

FORMULARUL DE CONTACT

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

 COMANDA PRODUSELOR

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de Corident PRO SRL, va trebui sa furnizati anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor Corident PRO si a derularii relatiilor de tip comercial. Ca regulă generală, puteţi vizita website-urile Corident PRO fără a fi necesar să furnizaţi datele personale.

Firma nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Termenul de livrare al produselor comandate este cel stipulat in sectiunea Livrare. Corident PRO nu poate fi tras la raspundere pentru intarzierile cauzate de firma de curierat sau de imposibilitatea acesteia de a contacta clientul in timp util pentru respectarea termenului de livrare. 

Preturile produselor se pot schimba si modifica fara un anunt prealabil. Imaginile produselor sunt reale dar exista produse care au imagini cu titlu de prezentare sau un produs poate avea ca imagine o repetitie de produse. Detalii suplimentare pentru produse se pot solicita telefonic.

Exista posibilitatea ca in urma unei erori anumite produse care apar pe site si sunt comandate de Client sa nu mai existe pe stoc. Intr-un asemenea caz, Firma va contacta Clientul care a plasat comanda si il va informa. Clientul poate aproba primirea comenzii fara produsul care nu mai este disponibil sau poate anula intreaga comanda. Orice suma achitata in avans va fi returnata clientului in cazul anularii unei comenzii.

INFORMAȚII DIN RAPOARTE DE MONITORIZARE A TRAFICULUI

Atunci cand vizitati un site web dezvaluiti anumite informatii despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-ul nostru, informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). Corident PRO SRL, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii cu scopul de a imbunatatii experienta utilizatorilor si calitatea serviciilor oferite. Aceste date conform noii legi in vigoare o sa fie analizate numai cu acordul dumneavoastra.

SECURITATE

In conformitate cu cerintele legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Corident PRO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

Corident PRO a implementat măsuri fizice, electronice şi administrative de protecţie în conformitate cu reglementările menite să protejeze datele dumneavoastră personale.

Aceste date pot fi accesate doar de către un număr restrâns de persoane autorizate conform punctului 2. al Politicii de confidentialitate.

Depunem eforturi pentru a proteja Corident PRO si utilizatorii nostri impotriva accesului neautorizat sau a modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate a informatiilor pe care le detinem.

In special:

  • Va oferim acces securizat la datele personale
  • Ne revizuim practicile de colectare, stocare si prelucrare a informatiilor, inclusiv masurile de securitate fizice, pentru a oferi protectie impotriva accesului neautorizat la sisteme.
  • Restrictionam accesul la informatiile cu caracter personal, oferindu-l numai persoanelor autorizate  care sunt indreptatite sa afle respectivele informatii pentru a le putea prelucra in numele nostru si care se supun unor obligatii contractuale stricte de confidentialitate si pot fi trasi la raspundere sau carora li se poate desface contractul daca nu indeplinesc aceste obligatii.

In cazul in care baza noastra de date a fost afectata in vreun fel ne asumam responsabilitatea de a va anunta si a anunta si autoritatile GDPR in maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.

 ANUNTATEA MODIFICARILOR

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe aceasta pagina astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail.

Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

DREPTURILE TALE CA UTILIZATOR AL SITE-ULUI

Conform Legii 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

STERGEREA SI MODIFICAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti complete formularul de pe pagina aceasta Politica de confidentialitate.

 CADRUL LEGAL

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legislatiei romane in vigoare.

Date cu privire la plată    

Atunci când conectați un cont de plată, colectăm și utilizăm anumite informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail asociată contului de plată, ID-ul contului, adresa fizică sau alte date de care avem nevoie pentru a primi plata dvs. Pentru a respecta legile aplicabile, colaborăm cu terțe părți de încredere care colectează informații fiscale după cum impune legea. Aceste informații fiscale pot să includă informații privind rezidența, numere de identificare fiscală, informații biografice și alte informații personale necesare în scopuri fiscale. Din motive de securitate, Corident nu colectează și nu stochează informații confidențiale despre contul bancar. Colectarea, utilizarea și divulgarea datelor dvs. despre plată și facturare și a datelor dvs. fiscale sunt supuse politicii de confidențialitate și altor termeni ai furnizorului contului dvs. de plată.

Scopurile în care utilizăm datele dvs.

Utilizăm datele dvs. pentru a întreprinde acțiuni precum furnizarea Serviciilor noastre, comunicarea cu dvs., rezolvarea problemelor, asigurarea împotriva fraudei și abuzului, îmbunătățirea și actualizarea Serviciilor noastre, analizarea modului în care oamenii utilizează Serviciile noastre, transmiterea de materiale publicitare personalizate, așa cum o impune legea sau așa cum este necesar pentru siguranță și integritate.

Call Now ButtonSuntem aici să te ajutăm