GDPR


Colectarea și folosirea datelor personale de către CLINICA CORIDENT

Conform Regulamentului General 679/2016 privind protecția datelor, persoanele fizica beneficiază de dreptul de acces, rectificare, ștergere sau portabilitatea datelor, restrictionarea prelucrării și opoziție, drepturi care pot fi exercitate la cererea expresa a titularului datelor. Aceasta politica de confidențialitate și informațiile expuse mai jos cu privire la prelucrarea datelor sunt actualizate periodic.

În cazul în care vom face modificări, vom afișă pe site.

Data ultimei modificări: februarie 2020.

Mai jos, veți găși explicații cu privire la modul în care Clinica Corident colectează, utilizează, protejează datele dvs cu caracter personal atunci când vă tratați în sediile noastre, precum și în scop de marketing.

Cine suntem

Clinica este deținută și administrata de către SC CORIDENT PRO SRL, cu sediul în Sibiu, CUI 40189236, date de contact: Strada Regele Ferdinand, Nr 4, etaj 2, Sibiu.

Program: Luni-Vineri: 09.00 – 19.00,

Telefon: +40/770.186.883 / +40/269.226.385

Drepturile de mai jos nu au titlu absolut și suporta excepții. Pentru orice întrebare cu privire la colectarea și folosirea datelor dvs personale în clinica noastră, vă rugam să ne contactati: • Luni-Vineri: 09.00 – 19.00 • +40/770.186.883 / +40/269.226.385

• Contact: protectiadatelor@corident.ro

Despre protecția datelor

Clinica Corident își dorește să informeze fiecare pacient cu privire la protecția datelor. Ca și până acum, comunicăm transparent cu pacienții noștri, de aceea este important să parcurgeți acest document pentru a fi în cunoștință de cauză cu privire la subiectul protecția datelor personale.

Prin protecția datelor personale facem referire la orice înseamnă datele personale ale unei persoane fizice, respectiv: nume, prenume, cod numeric personal, număr de telefon, adresa și orice informație despre localizare, informații cu privire la identificatorii online, adresa de email, istoric medical, analize medicale, diagnostic, plan de tratament sau orice dată personala cu privire la sănătatea dvs.

Este important să știți că, în contextul colectării și folosirii datelor tale, la Clinia Corident exista implementate, la nivel tehnic, toate masurile necesare, astfel încât datele personale să fie protejate.

Clinica Corident va prelucra datele dvs cu caracter personal în scopul:

1. Realizării de tratamente stomatologice.

2. Informării cu privire la programarea, desfășurarea tratamentului sau alte detalii cu privire la tratamentul stomatologic.

3. De marketing, respectiv campanii de promovare și de informare.

În rândurile de mai jos veți gasi, în detaliu, modul în care folosim datele colectate de la dvs:

 • Nume și prenume

1.1 Pentru a realiza o programare.

1.2 Pentru a completa fișa de sănătate, planul de tratament, analizele și tratamentele realizate în clinica.

1.3 Pentru a personaliza email-urile de informare pe care le trimitem pentru a vă informa cu privire la ceea ce trebuie să faceți după ce v-ați tratat în clinica noastră.

1.4 Pentru a încheia contractul pe care îl semnăm cu dvs în vederea realizării planului de tratament stomatologic.

 • Numărul de telefon

2.1 Pentru a vă comunica programările atât prin apel telefonic, cât și prin mesaj text.

2.2 Pentru a fi în comunicare directa în timpul tratamentului stomatologic realizat în clinica noastră.

 • Adresa de email

3.1 Pentru a vă trimite planul de tratament și fișa cu tratamentele și plățile realizate în clinica.

3.2 Pentru a vă trimite emailuri de informare pe care le trimitem pentru a vă informa cu privire la ceea ce trebuie să faceți după ce v-ați tratat în clinica noastră.

 • Adresa de domiciliu

4.1 O colectam și o folosim pentru a trimite înștiințări în cazul în care dvs nu răspundeți la alte forme de comunicare precum apel telefonic, email sau mesaj pe telefon.

4.2 O colectam și folosim pentru a vă putea face factura fiscala și a putea diferenția în baza de date daca exista mai multe nume cu aceleași date.

 • Data nașterii

5.1 Folosim data dvs de naștere pentru a vă putea diferenția în softul nostru pe care îl folosim pentru baza de date în cazul în care exista un alt pacient cu același nume și prenume că dvs și pentru a adapta planul de tratament vârstei.

 • Profesia

6.1 Colectam informații cu privire la profesie și le folosim deoarece anumite categorii profesionale au suferit boli dobândite profesional, care au putut schimba starea de sănătate generala sau dentara.

 • Istoric medical

Colectam și deținem informații despre istoricul dvs medical general, despre tratamentele stomatologice realizate în clinica noastră, cât și radiografiile dentare intraorale, panoramice și 3D, pentru a vă putea trata.

 • Istoric plati

8.1 Colectam și păstram informațiile despre plățile realizate pentru tratamentele realizate în clinica.

 • Datele de facturare

9.1 În cazul în care am primit de la dvs datele de facturare ale unei persoane juridice sau persoana fizica (CNP, CUI, Număr de înregistrare la registrul comerțului, adresa sediului firmei, cont bancar, numele băncii, numele reprezentantului legal, funcția reprezentantului legal) vom folosi aceste date pentru a emite factura fiscală și pentru a întocmi un contract care stabilește realizarea unui plan de tratament stomatologic în clinica noastră.

Partajarea datelor personale Clinica Corident nu a vândut, nu vinde și nu vă vinde în niciun context datele dvs către terțe parti.

Durata de păstrare a datelor dvs cu caracter personal

Vom stoca informațiile dvs atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca atâta timp cât este necesar.

Cum păstram datele dvs cu caracter personal

Trebuie să știți că daca nu ne furnizați date personale nu vă putem trata în clinica noastră. Datele personale pe care le-am colectat de la dvs pot fi accesate doar de echipa noastră și de colaboratorii noștri cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, în cazuri excepționale, doar în urma unui demers legal, instituțiile publice din Romania care aplica legea.

Avem echipe de securitate specializate care analizează și îmbunătățesc în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor dvs. cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere. Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările dvs. pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului. Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru. Nu vă vom cere niciodată să ne comunicați informațiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspundeți pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și privind contul și pentru necomunicarea acestora către alte persoane.

Trebuie să știți că dvs aveți anumite drepturi în contextul colectării și prelucrării datelor, respectiv:

 1. Dreptul de a fi informat despre cum sunt colectate și folosite datele dvs;
 2. Dreptul de a accesa datele pe care le deținem despre dvs;
 3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs;
 4. Dreptul de portabilitate a datelor,  aveți dreptul de a lua cu dvs datele proprii pe care le-ați comunicat;
 5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către dvs;
 6. Dreptul de opoziție la utilizarea datelor dvs cu caracter personal.
 7. Dreptul de a solicita trimiterea datelor personale către dvs sau către un alt operator;
 8. Dreptul de a depune o plângere, cu privire la folosirea datelor dvs, către organele abilitate.
 9. Dreptul de ștergere al datelor dvs cu caracter personal.
Call Now ButtonSuntem aici să te ajutăm