Luni - Vineri: 9:00 - 19:30

Clinica

Bine ați venit în clinica noastră

Confort - Ergonomie - Securitate - Profesionalism

  • trei săli de tratament dotate cu aparatură perfomanta și modernă;
  • zona de recepție + sală de așteptare dotată multimedia + free Wi FI pentru pacienții noștri;
  • serviciu de sterilizare performant;
  • serviciu de radiologie digitală;
  • o sală pentru pregatire profesională și susținere de workshop-uri.

Sala de tratament 1

Este dotată și pregătită pentru realizarea intervențiilor chirugicale (implantologie, parodontologie).

Are în dotare aparat propriu de radiologie dentară pentru a se asigura controlul radiologic intraoperator al diferitelor etape din timpul terapiei implantare. În afara programului operator aici se realizează tratamente stomatologice curente atât pentru copii cât și pentru adulți.

Sala de tratament 2

Este dotată cu aparatură modernă care permite realizarea în condiții de confort (pentru pacient) și ergonomie (pentru echipa medicală) a tratamentelor stomatologice atât pentru copii cât și pentru adulți.

Sala de tratament 3

Este cabinetul destinat tratamentelor complexe: estetică dentară, protetică dentară, endodonție, etc.

Recepție - sala de așteptare

Zona de recepție este destinată tuturor pacienților clinicii și are la dispoziție două compartimente:

  • unul este destinat sălii de așteptare propriu zise și este dotat cu un punct informativ în care sunt afișate informații utile pentru pacienți precum și o multitudine de materiale educative legate de tehnicile, metodele de intreținere a igienei buco-dentare și a măsurilor de profilaxie care pot fi intreprinse de fiecare pacient la domiciliu. Tot aici este instalat un sistem multimedia care permite vizualizarea unor materiale educative din domeniul medicinii dentare. Prin intermediul acestui sistem multimedia fiecare pacient interesat poate să vizioneze filme explicative referitoare la tratamentele care îi vor fi efectuate sau care i-au fost propuse;
  • zona de recepție/birou, este zona unde se completează toate documentele necesare înregistrării unui pacient nou, se fac progrămarile și plațile pentru pacienții aflați deja în tratament;

FREE WI-FI pentru pacienții noștri în sala de așteptare.

Radiologia info

Cabinetul nr. 1 este dotat cu propriul aparat pentru radiografii dentare intraorale şi un developator automat de radiografii Velopex. În acest fel în timpul tratamentelor și în special, în timpul intervențiilor chirugicale (implantologie) se pot efectua radiografii de control intra-operator fară deplasarea pacientului de pe fotoliu.

Atât pentru pacienții clincii noastre cât și pentru pacienții externi (care se afla în tratament la alți colegi) am inaugurat un laborator modern de radiologie dentară în cadrul căruia se se pot efectua o gamă foarte largă de investigații radiologice dentare (SC RX DENTAL SRL).

Sediul laboratorului este tot în cadrul clinicii noastre și permite efectuarea investigațiilor de radiologie fară a afecta programul normal de tratamente.

Sterilizarea info

Pregătirea profesională continua este unul din principalele noastre obiective. De aceea, în cadrul clinicii am organizat o sală specială pentru pregătire profesională dotată cu aparatură și material didactic corespunzător.

În această sală, în colaborare cu Asociația Dental Learning, se organizează periodic cursuri atât pentru medici cât și pentru asistente.

Sala workshop

  • Securitatea pacienților reprezintă unul din cele mai importante obiective ale cabinetului nostru;
  • Folosim protocoale stricte privind pregătirea cabinetelor, a aparaturii și a instrumentarului atât pentru fiecare zi de lucru cât și între pacienți.