Clinica CORIDENT PRO devine partener al rețelei Clinicile Dentare Leahu

30 noiembrie 2020 –  La împlinirea a 25 de ani de la înființare, Clinica CORIDENT PRO anunță semnarea unui parteneriat cu Clinicile Dentare Dr.Leahu, cea mai extinsă rețea de stomatologie din România, care va deține un procent majoritar în acționariatul Clinicii CORIDENT PRO.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu are prezență în 7 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea și Iași), dar și la Londra, cu un număr total de 96 de cabinete, pe o suprafață a spațiilor de peste 5000 metri pătrați și cu o echipă de peste 350 de angajați, dintre care 118 medici și 5 specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar 7 dintre clinici sunt avizate ATI, rețeaua având și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr.Leahu.

Consecvenți viziunii de a le oferi pacienților sibieni servicii stomatologice la cele mai înalte standarde, fondatorii Clinicii CORIDENT PRO, dr. Bogdan și Angelica Oprea, împreună cu toți membrii echipei, continuă alături de noul partener planul de dezvoltare început în 2019, odată cu inaugurarea noului sediu.

În prezent, Clinica CORIDENT PRO este cea mai mare clinică dentară din Sibiu, desfășurându-și activitatea într-un spațiu de peste 700 mp cu 8 săli de tratament, serviciu propriu de  radiologie digitală 3D, laborator digital, studio foto-video și centru de perfecționare cu două săli proprii de curs. Cei 25 de membri ai echipei sunt pregătiți pentru colaborarea cu echipele de specialiști ai noului partener, alături de care le vor oferi pacienților sibieni tratamente de specialitate în premieră: implantologie ghidată digital, analiza computerizată a ocluziei, reabilitari orale complexe pe dinți naturali și/sau implante în anestezie generală, ”one day smile makeover”, ”one session dentistry”, toate posibile cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație disponibile în clinica Corident.

„Activitatea noastră a avut întotdeauna două puncte principale de focus: pacienții și echipa medicală. Ne-am străduit în toți acești ani să oferim o stomatologie de performanță, adaptată tuturor nevoilor pacienților, într-un mediu confortabil și plăcut.

În același timp, am investit în creșterea și dezvoltarea specialiștilor noștri, atât pe plan profesional cât și personal, fiind conștienți că performanța profesională se poate obține doar în echipă. Suntem entuziasmați că ceea ce am construit în ultimii 25 de ani cu resursele noastre poate fi dus mai departe alături de cea mai extinsă rețea de stomatologie din România.

Îi asigurăm pe actualii și pe viitori pacienți, precum și pe toți colaboratorii, că suntem mai pregătiți ca oricând să ”Zâmbim împreună”,  declară Bogdan și Angelica Oprea, fondatorii Clinicii CORIDENT PRO.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSuntem aici să te ajutăm