Luni - Vineri: 9:00 - 19:30

Consultație

Prima consultație

Completarea fișei de consultație

Atunci când intrați pentru prima data în clinica noastră, trebuie să stiți că vor trebui parcurse anumite etape obligatorii până la realizarea tratamentelor dentare propriu zise.

Prima consultație reprezintă un moment deosebit de important deoarece este momentul în care veți face cunoștință cu echipa clinicii noastre și veți afla modul în care fiecare membru al echipei va contribui la îndeplinirea dorințelor dvs. legate de tratamentele dentare.

De asemenea, este sedința în care vom culege toate informațiile necesare pentru a putea stabili un diagnostic corect care să ne permită crearea portofoliului personalizat de soluții terapeutice.

Colegele noastre de la recepție vă vor pune la dispoziție o fisă standard și vă vor ajuta să completați datele necesare (conform legislației în vigoare).

Daca doriți doar un tratament unic la cerere

După completarea fișei standard, vi se va realiza o fișă electronică în computer. Clinica noastră folosește programul DentalMAP (www.dentalmaponline.com).

În cazul în care motivul prezentării dvs. este legat de un disconfort sau durere localizată strict la un anumit dinte, iar rezolvarea acestei probleme reprezintă singura dvs. doleanta:

  • Vi se va efectua o radiografie a zonei cu probleme;
  • Veți fi consultat de unul din medici, care pe baza examinării clinice și a informațiilor din radiografie va putea pune un diagnostic și va stabili varianta de tratament optima pentru afecțiunea dumneavoastră.

Dupa ce veți fi informat asupra costurilor tratamentului și se va obține acordul dumneavoastră se va trece la realizarea tratamentului propriu-zis.

Daca doriți o consultație complexă și realizarea unui plan de tratament complet

În cazul în care vă doriți o examinare completă și complexă a statusului oro-dentar precum și realizarea unui plan de tratament complet pentru toate problemele dentare pe care le aveți, lucrurile vor decurge astfel:

  • După complectarea fișei la recepție, vi se va efectua o radiografie panoramica;
  • Veți fi consultat de unul din medicii clinicii noastre; Este posibil ca medicul să solicite examinări radiologice suplimentare (radiografii retroalveolare, ocluzele, etc.) în funcție de anumite situații particulare care sunt descoperite cu ocazia examenului clinic
  • Vi se va efectua un set complet de fotografii intra și extra-orale
  • Pe baza fotografiilor și radiografiilor realizate vi se va prezenta, pas cu pas situația dinților dumneavoastră și vi se vor prezenta diferitele posibilități de tratament;
  • În funcție de complexitatea situației, fie în aceeași sedință fie în sedința următoare vi se va prezenta planul (sau planurile) de tratament posibile precum și devizele de tratament estimative pentru acestea. Fiecare variantă terapeutică va fi discutată pe larg abordându-se atât avantajele și dezavantajele cât și costurile finanicare;
  • După ce s-a obținut acordul dumneavoastră pentru una din variantele de tratament, se va face o programare pentru prima sedință de lucru.